ММА шампионът Жуниор дос Сантос гост в "BOEC.BG"

Гледайте по Bulgaria ON AIR и срещите с Даниел Дичев и Стойка Кръстева
2
ММА шампионът Жуниор дос Сантос гост в "BOEC.BG"

Много зареждащи, интригуващи и впечатляващи срещи със специални гости е подготвил екипът на единственото предаване за бойни спортове и изкуства у нас „BOEC.BG“ за зрителите и страстните почитатели на високия адреналин по Bulgaria ON AIR тази неделя, 6 февруари, от 19:00 часа.

След като стана ясно, че най-добрият български професионален боксьор Курбат Пулев ще се изправи срещу бразилската ММА легенда Жуниор дос Сантос в мач за титлата на „TRIAD COMBAT“ в тежка категория на 26-ти февруари в Тексас, бразилецът се закани, че ще победи Кобрата. Ексклузивно за предаването „BOEC.BG“, бившият световен шампион в UFC говори за предстоящия двубой, очаквания резултат и бъдещия си опонент в лицето на Пулев.

"Обожавам бокса! Така че идвам да разменям удари с Пулев, това е сигурно!", споделя пред камерата на единственото предаване за бойни спортове и изкуства у нас бразилецът.

В първия епизод на предаването за февруари, зрителите на Bulgaria ON AIR предстои да се насладят на още много вдъхновяващи срещи и истории за пътя към успеха, мечтите и волята да не се предаваш. Очарователната водеща на „BOEC.BG“ Десислава Джерманска се среща в откровен разговор с българския национал по джудо Даниел Дичев, който разказва повече за настъпилите промени в личен и професионален план.

Тази неделя, екипът на предаването надниква и „зад кулисите“ на битието на златната ни боксьорска Стойка Кръстева, която преди 5 месеца съвсем заслужено грабна олимпийската титла в Токио.

Да стиснеш зъби и да преглътнеш ужасните болки от тежка травма. За финал, зрителите на националната телевизия ще научат изумителната история на един български самбист.

Не пропускайте изпълнения с емоции, адреналин и впечатляващи спортни истории епизод на предаването „BOEC.BG“ - на 6 февруари, от 19:00 ч., по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: бокс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
SS преди 2 години
Две залязващи турби ще се помлатят за някой пробит долар ...